Občina Hrpelje-Kozina Na stičišču treh svetov
Občina Hrpelje - Kozina
Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina
Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80
E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si

Gostilna pri Brigiti

Krvavi Potok 30, 6240 Kozina

Telefon: +386 5 680 28 90, +386 41 759 174

E-mail: brigita.lusina@elta.si

Spletna stran


V gostilni »PRI BRIGITI« vam nudijo domačo hrano in italijansko ter mediteransko hrano. Tako pri njih lahko naročite domačo joto, domačo tržaško mineštro, domače testenine, ki jih izdelujejo ročno sami (bleke, njoke, rezance, domače torteline z različnimi nadevi glede na letni čas (nadev z gobami, z artičokami ali z nadevom dimljene skute)), bakala, jedi z žara – tudi zelenjavo z žara in narezke.

V ponudbi imajo veliko ribjih jedi (brancina, orado, lignje, hobotnice, školjke, škarpene, romba, tržaške sardone v čebuli, šavore, ribjo solato). Lahko pa si za kosilo ali večerjo privoščite tudi pomfrit, puranje, svinjske in telečje zrezke in rižote.

V svojo ponudbo so vključili tudi različne vrste domačih sladic, ki jih izdelajo sami. Tako si po dobrem kosilu ali večerji lahko privoščite še kakšno od njihovih tort (limonino, jagodno ali pomarančno) ali pa doma narejene zavitke (jabolčni, breskvin in slivov zavitek).

Notranji prostor gostilne sprejme do 100 oseb, na zunanji terasi pa imajo prostora še za 60 oseb. Pred gostilno je na voljo tudi veliko parkirišče, saj na njem lahko parkira 100 vozil. Gostilna ima tudi dostop za invalide. Prostore gostilne oddajajo tudi v najem za zaključene družbe.


 

© 2015, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane