Občina Hrpelje-Kozina Na stičišču treh svetov
Občina Hrpelje - Kozina
Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina
Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80
E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si

Javno povabilo podjetnicam k vključitvi v brezplačen mentorski program

Namen projekta je utrditev vloge ženske v poslovnem svetu s krepitvijo znanja za učinkovitejši zagon in razvoj lastnega podjetja, z dvigom osebne moči ter s širjenjem poslovne mreže podjetnic. Izvajalki, Marta Turk in dr. Karmen Rodman, obe podjetnici s številnimi izkušnjami v vlogi mentorice, bosta aktivirale skupino podjetnic na začetku poti ter te opolnomočile za uspešno uresničevanje vloge podjetnice. Možnost imate tiste podjetnice, ki ste pripravljene delovati po načelih odprte podjetniške kulture in razvijati svojo dejavnost v timih. Prednost imajo podjetnice iz Obalno-kraške regije.

Mentorske delavnice bodo potekale na sedežu podjetniškega centra KonektOn na Kozini s pričetkom v začetku septembra 2013. Srečanja se bodo odvijala v popoldanskem času.

Več na: http://www.konekton.si/novice/tabid/957/id/13/language/sl-si/javno-povabilo-podjetnicam-k-vkljuitvi-v-brezplaen-mentorski-program.aspx oziroma med novicami na spletni strani www.KonektOn.net. Dodatne informacije: info@konekton.net.

© 2015, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane