Občina Hrpelje-Kozina Na stičišču treh svetov
Občina Hrpelje - Kozina
Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina
Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80
E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si

Maxi 1. mini olimpijada

Športna zveza Občine Hrpelje – Kozina, skupaj z OKS-ZSZ in športnimi društvi smo za  starejše otroke Vrtca Sežana, enoti Hrpelje in Materija ter učence I. triade Osnovne šole Dragomirja Benčiča – Brkina Hrpelje v petek, 22. septembra 2017 pred Vaškim domom Hrpelje  pripravili pester športni program mini olimpijade z geslom

»POMEMBNO JE SODELOVATI IN NE VEDNO ZMAGATI«!

Po otvoritvi Mini olimpijade s pravim olimpijskim protokolom, so se otroci porazdelili po različnih poligonih. Skupaj je bilo organiziranih 8 športnih poligonov.

Zaključili smo s predstavitvijo Košarkaškega kluba Sežana in nastopom Gimnastičnega društva Divača.

Na prireditvi nas je v barve olimpijskih krogov oblekla Športna zveza Občine Hrpelje-Kozina in mi smo se skupaj slikali.

Naši navijači so bili mlajši otroci vrtca Hrpelje, kasneje pa tudi učenci četrtošolci, ki so zapolnili naš peti olimpijski krog.

PREDSTAVLJENA DRUŠTVA IZVAJAJO ŠPORTNE PROGRAME ZA NAŠE OTROKE CELO LETO V ŠOLI IN TELOVADNICI. PRIDRUŽITE SE JIM!


ČESTITKE ZA SODELOVANJE IN USPEŠNO IZVEDENO 1. MINI OLIMPIJADO

Svoj del je prispevalo prijetno okolje in seveda sonce. Vseeno pa gre pohvaliti vse, ki ste kakorkoli prispevali k organizaciji in izvedbi današnje 1. mini olimpijade. Ni bilo potrebno veliko, samo en »DA« ge. Romane, vodje vrtca Enote Hrpelje in g. Sebastijana, ravnatelja šole, ko sem z idejo prišla do njiju. In seveda podpora vzgojiteljic in učiteljic, ter nato tudi vodje enote vrtca iz Materije, ga. Iris. Podpora OKS-ZSZ je seveda dala svoj pečat, da gre res za mini olimpijado. Županja in vsa občinska podpora je izvedbo samo obogatila in olajšala.

Brez naših društev in njihovih predstavnikov pa ne bi bilo nič od tega. Moje ideje ste dali v življenje, zato hvala Anžetu in Guidotu iz BRKINSKI, GIMNASTIČNEMU DRUŠTVU DIVAČA – Maji z njeno ekipo štirih mladih gimnastičark, Janu in Urbanu iz NK JADRAN, Vojkotu in Ježku iz PD SLAVNIK, celotni ekipi ROKOMETNEGA DRUŠTVA ŠKERJANC JADRAN in ŠPORTNEGA DRUŠTVA JADRAN BLUEMARINE z navihanima muckama ROKO in META ter Zdenkotu iz ŠRD VRHPOLJE.

HVALA, DA DELATE V DRUŠTVIH IN SPODBUJATE OTROKE K ZDRAVEMU NAČINU ŽIVLJENJA. Tudi g. Bojan iz OKS je potrdil, da so naši otroci v primerjavi z vrstniki iz cele Slovenije gibalno bolj razviti. Zasluga gre zdravemu okolju in zasluga gre tudi vsem vam, ki jih spodbujate in vzgajate. In da je današnji dan bil prava izbira, so potrdili zadovoljni udeleženci, otroci in vsi vključeni. ZATO SLEDI OBLJUBA, DA SE ČEZ LETO SREČAMO SPET, NA 2. MINI OLIMPIJADI!

NEVENKA RAŽMAN, predsednica ŠZOHK
ORGANIZATORICA 1. MINI OLIMPIJADE

Uživajte v ogledu fotografij v spodnji galeriji:

.

© 2015, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane