Občina Hrpelje-Kozina Na stičišču treh svetov
Občina Hrpelje - Kozina
Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina
Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80
E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si

Tečaji za občane mlajše od 45 let

Ljudska univerza Sežana v sodelovanju z občinami Sežana, Divača, Hrpelje-Kozina in Komen organizira tečaje za občane mlajše od 45 let.

 V jesensko- zimskem času bomo izvedli štiri 30-urne tečaje, ki bodo potekali preko ZOOM aplikacije.  S tem zagotavljamo enakopravno možnost vključitve vsem občanom. V kolikor niste vešči aplikacije, vam pomagamo pri njeni uporabi.

Razpisujemo 4 tečaje:

 

  1. Italijanščina- začetni tečaj: predviden začetek 3. november 2021, tečaj bo potekal ob ponedeljkih in sredah od 18.00 do 20.15. Prijavite se lahko na

https://forms.gle/CJF7wqW1TYPSE4sz5

  1. Angleščina – konverzacija: predviden začetek 26. oktobra 2021, tečaj bo potekal ob torkih in četrtkih od 17.30 do 19.45. Prijavite se lahko na

https://forms.gle/uJrJQhRk8pafLMdC7

  1. Z računalnikom enostavno do e-poslovanja*: predviden začetek 27. oktobra 2021, tečaj bo potekal ob sredah in petkih od 17.30 do 19.45. Prijavite se lahko na

https://forms.gle/cNT9V3kZsQk6BPLn6

  1. Digitalni marketing**: predviden začetek 25. oktobra 2021, tečaj bo potekal ob ponedeljkih od 17.30 do 19.45. Prijavite se lahko na

https://forms.gle/HbXBbUMGzbj2q3bP8

 

Prvi trije tečaji bodo potekali 2-krat tedensko po 3 šolske ure. Tečaj digitalni marketing pa 1-krat tedensko po 3 šolske ure.

Zaradi sofinanciranja tečajev s strani občin, bo prispevek občana le 50 EUR. Tečaj bomo izvedli ob minimalni prijavi osmih udeležencev.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na  info@lu-sezana.si  ali po telefonu 05 73 11 300.

 

*Tečaj Z računalnikom enostavno do E- poslovanja je namenjen osebam, ki želijo povečati svoje digitalne kompetence, svojo spretnost reševanja problemov s pomočjo IKT tehnologije in koriščenje e-poslovanja za osebni namen in v službi ter se usposobiti za rokovanje z digitalnim potrdilom. Udeleženci se bodo izobrazili za delo z digitalnimi certifikati, za varno delo z internetom,  z osnovami Facebook in Instagram platformama. Spoznali bodo spletne portale, kjer se uporabljajo digitalni certifikati (e-uprava, e-davki, Ajpes, mini blagajna, Zvem). V kolikor bomo zaznali še povpraševanje in željo lahko vključimo še vpis v e-turizem, poročanje e-turizem, osnove Airbnb in Bookinga, priprava privlačnega oglasa za nastanitvene kapacitete.

**Tečaj Digitalni marketing je namenjen osebam, ki se želijo spoznati z oglaševanjem izdelkov in storitev preko digitalnih medijev. Sem spadajo iskalniki (Google, Youtube), socialna omrežja, e-pošta in druga spletna mesta, ki omogočajo povezavo s trenutnimi in potencialnimi strankami. Naučili se bomo uporabljati digitalne platforme in orodja kot so Google oglaševanje, Facebook oglaševanje, e-poštni marketing, spletne strani z namenom, da se povezujejo in komunicirajo s potencialnimi kupci in uporabniki.

Občani, starejši od 45 let pa se lahko vključijo v naše brezplačne tečaje preko projekta Temeljne poklicne kompetence, ki ga sofinancira Evropski socialni sklad in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

© 2015, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane