Občina Hrpelje-Kozina Na stičišču treh svetov
Občina Hrpelje - Kozina
Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina
Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80
E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si

MTB Slavnik – sporočilo o odpovedi prireditve

Zaradi okoliščin epidemije tradicionalni gorsko kolesarski maraton MTB Slavnik prestavljen na 8. maj 2022.

Okoliščine epidemije že drugo leto zapored onemogočajo izvedbo spomladanskih športnih prireditev, zaradi česar se je organizator letošnji gorsko kolesarski maraton MTB Slavnik, načrtovan za 9. maja 2021, odločil prestaviti na naslednje leto.

Gorsko kolesarski maraton Slavnik se je po treh uspešnih izvedbah utrdil kot eden osrednjih kolesarskih dogodkov v Sloveniji. V Hrpeljah in na pobočjih Slavnika je z več kot 500 gorskimi kolesarji vzdolž treh tras, MTB poligonom za najmlajše, bogato kulinarično ponudbo in pestrim spremljevalnim programom postal že pravi mali kolesarski praznik.

Žal pa so okoliščine epidemije že drugo leto zapored nenaklonjene izvedbi spomladanskih prireditev. Številne se zato prestavljajo na redke termine v zgodnje jesenskih mesecih, zaradi česar je organizator sklenil MTB Slavnik rajši prestaviti na naslednje leto, na ustaljen termin v začetku maja.

Ker je v poletnih mesecih moč pričakovati določene sprostitve, pa že ob tej priložnosti vabimo zainteresirane kolesarje, tekače in pohodnike na premierno izvedbo prireditve Nočni vzpon na Slavnik, ki je predviden 3. julija 2021, v Podgorju.

Vse informacije o prireditvi najdete na www.mtbslavnik.si/nocni-vzpon.

Kolesarsko društvo Raketa

© 2015, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane