Občina Hrpelje-Kozina Na stičišču treh svetov
Občina Hrpelje - Kozina
Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina
Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80
E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si

Barvanje ograj v Lipici

Zberite svojo najboljšo ekipo in pobarvajte svoj del bele lipiške ograje v nedeljo, 9. in 16. junija

Bele ograje varujejo čredo lipicancev in vsem ljubiteljem Lipice dajejo priložnost, da doživijo nepozaben, zabaven in sproščen dan na zelenih pašnikih Lipice.
Tradicionalno barvanje lipiških ograj bo letos še bolj zabavno, saj bodo ograje barvale tudi ekipe, ki bodo tekmovale v dolžini pobarvane ograje.
Več kot 300 belih lipicancev vas pričakuje že v nedeljo, 9. in 16. junija, od 10. ure dlje. Zavihajte rokave in pobarvajte svoj del ograje. Povabite tudi svoje prijatelje, družino, sosede in sodelavce. Čopič in barvo prejmete v Lipici, dobro voljo prinesite s sabo.
Ekipa, ki bo pobarvala največ lipiške ograje, prejme slastno pizzo za vse svoje člane, vstopnico za ogled edinstvene predstave z lipicanci Zgodba o Lipici in spominsko zahvalno ploščico na ograji.

Prijavite se na naslov info@lipica.org, zavihtite čopiče in skupaj z nami pobarvate svoj del lipiške ograje.

Vsi, ki se nam bodo pridružili na barvanju belih ograj, si bodo lahko po simbolični ceni ogledali kobilarno in znamenito predstavo Zgodba o Lipici. Dan bo popestrila tudi glasba v živo in raznovrstne delavnice za vso družino.
Sledite nam tudi na Facebooku in Instagramu ter ne pozabite deliti novice tudi po elektronski pošti. Več kot nas bo, bolj bo zabavno.

Se vidimo v nedeljo, 9. in 16. junija, od 10. ure dlje pri vhodu v Kobilarno Lipica.

Ekipe barvanja lipiških ograj 2019 lahko štejejo do 10 oseb.
Če pridete sami, boste prav tako dobrodošli. Morda boste prav v Lipici našli svojo novo ekipo.

© 2015, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane