Občina Hrpelje-Kozina Na stičišču treh svetov
Občina Hrpelje - Kozina
Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina
Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80
E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si

Delavnica »Finančna sredstva za MSP in potencialne podjetnike v letu 2019«

Obveščamo vas, da SPOT svetovanje Obalno – kraške regije organizira brezplačno delavnico na temo »Finančna sredstva za MSP in potencialne podjetnike v letu 2019«, ki bo v petek, 19.4.2019 ob 9.uri v prostoru za srečanje in razstave Informacijskega centra Krasa (pritličje Občine Sežana), Partizanska cesta 4, Sežana.

Delavnica je namenjena tako obstoječim podjetjem kot tudi potencialnim podjetnikom, ki šele razmišljajo o samostojni podjetniški poti.

Namen delavnice je predstavitev lokalnih spodbud, in sicer gre za predstavitev že objavljenih Javnih razpisov za spodbujanje zaposlovanja v občini Hrpelje-Kozina in občini Divača za leto 2019 ter napoved Javnega razpisa za spodbujanje zaposlovanja v občini Sežana, ki bo objavljen predvidoma v mesecu maju.

V nadaljevanju bo sledila predstavitev že objavljenih vavčerjev, ki jih razpisuje Slovenski podjetniški sklad.
Gre za nov program spodbud za MSPje – t.i. vavčerje, katere lahko podjetja najemajo skozi vso leto, ter jih pridobijo na zelo enostaven način, namenjene pa so sofinanciranju posameznih storitev, s pomočjo katerih podjetja krepijo svojo konkurenčnost in kompetence. Pri pripravi vloge smo vam na voljo za brezplačno pomoč na Slovenskih poslovnih točkah (SPOT Svetovanje).

Na koncu pa bo sledila še predstavitev drugih državnih spodbud, ki so na voljo MSP.

Več o programu delavnice in prijavi v vabilu na povezavi
https://www.ora.si/index.php/2019/04/08/brezplacna-delavnica-financna-sredstva-za-msp-in-potencialne-podjetnike-v-letu-2019/

Lepo vabljeni.

 

Vabilo (PDF)

© 2015, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane