Občina Hrpelje-Kozina Na stičišču treh svetov
Občina Hrpelje - Kozina
Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina
Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80
E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si

Delavnica o dobrih praksah na področju razvoja podeželja

Vljudno Vas vabimo na delavnico o dobrih praksah na področju razvoja podeželja s poudarkom na možnostih sodelovanja v Krajinskem parku Beka, ki bo v četrtek, 18. 5. 2017, na sedežu Občine Hrpelje-Kozina s pričetkom ob 18. uri. Delavnica do trajala predvidoma do 19:30 ure. Delavnico bomo izvedli v okviru programa »Po kreativni poti do praktičnega znanja«, ki spodbuja sodelovanje in prenos znanja med univerzo, prakso in lokalnim prebivalstvom. Pri projektu sodelujejo tri fakultete (Ekonomska fakulteta, Filozofska fakulteta in Fakulteta za gradbeništvo in geodezijo vse iz Univerze v Ljubljani), gospodarska družba (Aporia, Tilen Štolfa s.p.) in družbena organizacija (Občina Hrpelje-Kozina).

Delavnica bo sestavljena iz dveh delov :

  • »Podjetniški pristop za razvoj projektov in Krajinskega parka Beka« (vodja: dr. Alenka Slavec, Ekonomska fakulteta, UL): premagati strah pred podjetniškim udejstvovanjem, spodbujanje kreativnosti in sodelovanja udeležencev, podajanje ključnih usmeritev za preverbo poslovne priložnosti, predstavitev koncepta »podjetje, ki ga vodi lokalna skupnost«;
  • »Z lokalci ali/in z institucijo« (vodja: dr. Irma Potočnik Slavić, Filozofska fakulteta, UL): dobre prakse na področju endogenega razvoja podeželja, možnosti sodelovanja različnih deležnikov v Krajinskem parku Beka.

Vljudno Vas naprošamo za potrditev Vaše udeležbe do 16.5.2017 na naslov: alenka.pecar@hrpelje.si.

Vabilo_na_delavnico

dr. Alenka Slavec in dr. Irma Potočnik Slavič
vodji delavnice

© 2015, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane