Občina Hrpelje-Kozina Na stičišču treh svetov
Občina Hrpelje - Kozina
Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina
Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80
E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si

Evropski teden mobilnosti 2018

Letošnji Evropski teden mobilnosti, ki že tradicionalno poteka od 16. do 22. septembra, se bo odvijal pod sloganom »Združuj in učinkovito potuj« in bo posvečen predvsem starejšim. Sodelujoče občine iz številnih Slovenskih regij bomo v tem tednu organizirale delavnice »Ostanimo mobilni« ter druge spremljajoče aktivnosti, s katerimi želimo prispevati k večji ozaveščenosti o pomenu trajnostne mobilnosti med starejšimi. Predstavili jim bomo drugačne rešitve pri prevozu in organizaciji dnevnih poti ter koristi hoje za zdravje in dobro počutje, kot tudi socialne, ekonomske in okoljske prednosti pešačenja, kolesarjenja in uporabe javnega prevoza.

V torek, 18. 9. 2018, bo županja Saša Likavec Svetelšek v sodelovanju z Zavodom Sopotniki postala prostovoljka za en dan in naše občane peljala po opravkih.

V sredo, 19. 9. 2018, bo pred občino v sodelovanju z Zdravstvenovzgojnim centrom ZD Sežana, RRC Koper in Društvom upokojencev izpeljan dopoldanski dogodek. Več si preberite v vabilu: Vabilo na delavnico

 

© 2015, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane