Občina Hrpelje-Kozina Na stičišču treh svetov
Občina Hrpelje - Kozina
Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina
Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80
E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si

Koncert Tanje Zajc Zupan z gosti

KULTURNI DOM HRPELJE
petek, 2. februar 2018, ob 19. uri

Društvo upokojencev Hrpelje – Kozina in citrarka Tanja Zajc Zupan vas vabita na koncert z gosti, ki bo v petek, 2. februarja 2018, v Kulturnem domu Hrpelje.
Tanja, pevec Rok Ferengja iz skupine Rok ‘n’ band, pevka Teja Saksida, kitarist in pevec Sten Vrbek ter Ana Zupan bodo pripravili čudovit večer svetovno znanih evergreenov, filmske glasbe in duetov.

Program je obarvan predvsem z ljubezensko tematiko ter z lepo in znano glasbo iz nostalgičnih filmov, kot so: Cvetje v jeseni, Edelweiss iz filma Moje pesmi, moje sanje, Prodajalka vijolic, Gardelin iz filma Petelinji zajtrk (v izvirniku poje Severina), Tretji človek …

Izvajajo pesmi iz slovenske in svetovne glasbene zakladnice (Prisluhni mi, Pepelka, Med iskrenimi ljudmi, Vrača se pomlad, Vem, nekje živeti mora, Se še spomniš, kje je najina pomlad, Jagode in čokolada, Pesem vseh ljudi, Malo miru (Nicole), Love Me Tender (Elvis Presley), My way (Frank Sinatra), Moja poslednja i prva ljubavi …

Nekaj posebnega je nastop dueta Tanje in Roka, slednji je znan kot pevec skupine Rok ‘n’ band. Skupaj zvenita čarobno, višek koncerta pa je preplet vseh nastopajočih hkrati. Večer bo vodila Tanjina hči Ana. Poslušalce skupaj popeljeta v čudovito melodijo in besede iz filma Cvetje v jeseni. Tanjini koncerti so med občinstvom odlično sprejeti.

Zaradi kakovosti izvajalcev in izvrstne izbrane glasbe, ki se dotakne duše in razveseljuje srce, je koncert lahko tudi lepo darilo za drage osebe.

 

© 2015, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane