Občina Hrpelje-Kozina Na stičišču treh svetov
Občina Hrpelje - Kozina
Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina
Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80
E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si

Podjetniški večer z Davorjem Jakulinom

Inkubator Sežana v sodelovanju z Spirit Slovenija, javna agencija v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Slovenji v letih 2016 in 2017 »SIO 2016-2017« organizira

Promocijsko motivacijski dogodek »Podjetniški večer z Davorjem Jakulinom«, 27. novembra od 17:00 do 19:00

Vabljeni vsi, ki že nekaj časa razmišljate o podjetništvu, pa ne veste, kako in kje začeti. Dobrodošli ste tudi tisti, ki nimate lastne ideje, ampak vas svet podjetništva vseeno zanima. Na dogodek smo povabili uspešnega podjetnika in predavatelja na dogodkih, povezanih z dinamično rastjo, inovativnostjo in internacionalizacijo. Z nami bo delil svoje izkušnje in odgovoril na vprašanja udeležencev. Večer bo moderirala Janja Novoselc.

Davor Jakulin je uveljavljen slovenski podjetnik in manager. Je ustanovitelj in direktor hitro rastočega podjetja ATech elektronika / ATech Electronics, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo namenskih elektronskih sklopov za industrijo, v zadnjem času pa se uveljavlja kot celovit razvijalec in izdelovalec pametnih elektronskih rešitev. ATech elektronika je prejemnik več prestižnih priznanj in nagrad, med drugim tudi naziva Gazela. Davor Jakulin se v zadnjih letih iz tehnološkega razvoja podjetja preusmerja na področje managementa, upravljanja družb, poslovnih strategij in mednarodnega trženja. Je član Upravnega odbora Združenja manager in mentor mladim podjetnikom v podjetniški mreži CEED Slovenija ter Go:Global Slovenia. Kot predavatelj nastopa na strokovnih dogodkih, povezanih z dinamično rastjo, inovativnostjo in internacionalizacijo poslovanja.

VSEBINA

  • predstavitev podjetniškega okolja
  • predstavitev gosta in pogovor z njim

Dogodek je brezplačen. Prijave sprejemamo do četrtka, 23. novembra 2017 na e-naslov info@inkubator.si ali telefon (05) 73 13 500.

© 2015, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane