Občina Hrpelje-Kozina Na stičišču treh svetov
Občina Hrpelje - Kozina
Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina
Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80
E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si

Tradicionalni sejem rabljene smučarske opreme

BrkinSki startali na polno!

Po malce daljšem oddihu se tudi smučarji vračamo k svojim aktivnostim. V ŠD BrkinSki smo vam letos pripravili kar lep program, že pred zimo bomo za vas, predvsem pa za naše najmlajše člane, organizirali aktivnosti, s katerimi se bomo utrdili za nadaljnje aktivnosti na snegu. Žal je letošnja kolesarska tura zaradi slabega vremena odpadla, tako da se bomo v nedeljo, 4. novembra, podali na Kokoško. Pohod bo organiziran že drugo leto zapored in tako kot lani tudi letos ne bo manjkal na zaključku pohoda pravi piknik za vse udeležene.

V soboto, 25. novembra, bomo organizirali že tradicionalni sejem, ki bo tudi tokrat v vaškem domu v Hrpeljah. Na sejmu se boste lahko tudi včlanili ali podaljšali članarino, prav tako pa bo tudi možen vpis v šolo smučanja. 9. decembra bo naša tradicionalna otvoritvena žurka, o kateri boste še obveščeni. Od 14. do 17. decembra se odpravljamo na otvoritev sezone smučanja v Saalbach, tako da vse zainteresirane vabimo, da se čimprej prijavite in si s tem zagotovite mesto. V novembru in decembru bomo za vse, ki se bodo vpisali v šolo smučanja, enkrat tedensko
organizirali brezplačne treninge. Treningi bodo služili pripravi na snežne aktivnosti, o terminih boste obveščeni na smučarskem sejmu oziroma ob prijavi v šolo smučanja. Šola smučanja bo potekala v januarju in februarju na Piancavallu. Prav tako bomo v letu 2018 izpeljali 5 izletov na bližnja italijanska smučišča. O terminih izletov kot tudi o ostalih stvareh se lahko informirate na naši spletni strani www.brkin-ski.eu.com ali na našem Facebook profilu Brkinski, z decembrom pa tudi na uradnih urah ob četrtkih ob 20.00 v Vaškem domu Hrpelje.

Za izvedbo smučarskega sejma in pripravljalnih treningov se zahvaljujemo Luki Koper in Športni zvezi Občine Hrpelje – Kozina.

Ekipa BrkinSki

© 2015, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane