Občina Hrpelje-Kozina Na stičišču treh svetov
Občina Hrpelje - Kozina
Hrpelje, Reška cesta 14, 6240 Kozina
Tel. (05) 680 01 50 Fax. (05) 680 01 80
E-mail: obcina.hrpelje-kozina@hrpelje.si

Organizacija javne prireditve

Organizatorji javnih prireditev se pogosto sprašujejo kako pristopiti k organizaciji prireditve, kako, kdaj in kateremu organu pravilno in pravočasno priglasiti javno prireditev ali shod, katere dokumente potrebujemo? Katere so obveznosti organizatorja?

Občina Hrpelje-Kozina je 1. februarja 2017 organizirala delovni sestanek na temo »Organizacija javne prireditve«. Obravnavano temo so vsak iz svojega delovnega področja predstavili predstavniki Upravne enote Sežana, Policijske postaje Kozina, Službe NMP ZD Sežana, SAZAS-a, PGD Materija, Medobčinskega inšpektorata in redarstva in Občine Hrpelje-Kozina. Organizatorjem prireditev je bil celovito predstaviti pravilen postopek izvedbe javne prireditve (shoda), predpisi s tega področja in pristojnosti organov – predvsem upravne enote in policije.

Upravna enota Sežana je pripravila informacije in napotke za organizatorje prireditev. Vsi prispevki sodelujočih in obrazci so objavljeni tudi na spletni strani občine! Načelnici Upravne enote Sežana ge. Polonci Bačar in vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje.

Robert Kastelic
Občinska uprava

VEČ O ORGANIZACIJI JAVNE PRIREDITVE

© 2015, Občina Hrpelje-Kozina - vse pravice pridržane